Profil

Erfaring

Min profil

" Siden 2016 har jeg arbejdet som freelancer indenfor en bred vifte af forskellige projekter. Hjælper primært privatpersoner og mindre virksomheder med rådgivning, opsætning og optimering af forskellige former for medier. "
Thor Stentebjerg Frederiksen
Cand.mag i Medievidenskab

Med afsæt i min uddannelse og min erfaring fra den digitale mediebranche har jeg udviklet en forståelse for hvordan medieindhold kan skabe social og kulturel deltagelse igennem online medier, hvis man som virksomhed har styr på sin kommunikationsplanlægning, strategiudvikling og eksekvering af veltilrettelagt digitalt indhold.

Denne forståelse for medier og mine erfaringer med blandt andet opsætning af CM-Systemer og udvikling af grafisk webdesign, betyder at jeg kan hjælpe din virksomhed med at skabe et indhold og nogle digitale løsninger, som udover at være flot grafisk udført, også rent kommunikativt er skarpt tænkt og eksekveret, via de online medier hvor indholdet har den største og mest positive effekt.

Igennem årene har jeg ydermere udviklet et flair for online ide- og konceptudvikling, visuel identitetsskabelse, SEM, CRM, UX-design og e-commerce optimering, samt en evne til aldrig at have langt fra tanke til handling når digitalt design og funktionalitet skal gøres til virkelighed via diverse crossmedia brugerflader.

2015 - 2018

Mingler.com

Til daglig sidder jeg på Mingler.com’s hovedkontor i København K, hvor jeg er ansat som digital projektkoordinator primært på projektet LiveTeam. Hos Mingler beskæftiger jeg mig alle former for digital kommunikativ indholdsskabelse og visuel identitetsskabelse, samt UI og UX delen af LiveTeam app’en. 

Hvad er LiveTeam spørger du? LiveTeam er et digitalt sportsfællesskab med live fodbold som omdrejningspunkt. Her mødes fodboldfans og konkurrerer mod hinanden i et real-time managerspil. App’en kan fås gratis til både iOS og Android.

Læs mere om LiveTeam her

2016 - 2018

Freelancer

Siden 2016 har jeg arbejdet som freelancer indenfor en bred vifte af forskellige projekter. Hjælper primært privatpersoner og mindre virksomheder med rådgivning, opsætning og optimering af forskellige former for medier. Dette kan være alt fra en et nyt website, en ny webshop, nye produktbilleder eller stemningsbilleder fra deres virksomhed og deres forretning eller hjælp til at komme igang med sociale medier eller nyhedsbreve.

Intet projekt er i virkeligheden for skørt eller for vanskeligt, så du er altid velkommen til at kontakte mig, så vi kan tage en snak om dit kommende projekt eller så du kan høre lidt om hvordan jeg kan hjælpe dig 🙂 

Uddannelse

Færdig 2017

Cand.mag i Medievidenskab fra SDU

Kandidatuddannelsens profil er social og kulturel deltagelse igennem digitale medier. Den  kombinerer nyere medievidenskabelige studier med praktisk produktion og digitalt design. Formålet med uddannelsen er at give den studerende en række kompetencer, både generelle hu­ma­nis­ti­ske og samfundsvidenskabelige, samt fag­spe­ci­fik­ke kompetencer angående analyse, projektstyring og produktion. Uddannelsen tager udgangspunkt i erhvervslivets stigende behov for dybtgående kvalifikationer på det ekspanderende og samvirkende medieområde. Uddannelsen giver solide teoretiske, metodiske og praktiske kvalifikationer, der som færdig kandidat sætter den studerende i stand til at forstå, analysere og selv skabe medieudtryk inden for denne stadig mere komplekse og konvergerende mediekultur.

Læs mere om Medievidenskab her

Færdig 2014

PBA i Digital Konceptudvikling fra EAL

Uddannelsen handler om at udvikle digitale koncepter. Man lærer som studerende at udvikle digitale koncepter på tværs af medier og platforme, lige fra app-design til fysiske produkter med digitale funktioner og lærer desuden at udvikle forretningsmodeller der passer hertil. Uddannelsen tager 1 ½ år, og er en overbygning på multimediedesign-uddannelse. Fokus er på brugeroplevelse, design samt dét at sikre at den digitale kommunikation støtter op om virksomheders aktiviteter og forretninger. 

Læs mere om Digital Konceptudvikling her

Færdig 2009

Multimediedesigner fra EAL

På den 2-årige multimediedesigneruddannelse lærer man som studerende at designe, planlægge, realisere og styre multimedieopgaver, ligesom man lærer at deltage i implementeringen, styringen og vedligeholdelsen af multimedieproduktioner. Man arbejder  ligeledes med flere aspekter af multimedieproduktion – både strategi, markedsanalyse, A/V produktioner, design af brugerflader og programmering af det endelige produkt. Under studiet arbejder man i konkrete projekter i et netværk af kreative virksomheder. Som multimediedesigner er man en slags ‘akademisk håndværker’, som beskæftiger sig med alle aspekter indenfor multimedieproduktioner – lige fra kommunikationsstrategi og markedsanalyse over design af brugergrænseflader til programmering af det, der i sidste ende ligger på internettet, smartphones eller tablets.

Læs mere om Multimediedesign her